Babolna


SC BANDRINO IMPORT-EXPORT SRL a fost înființată în 1993, și este reprezentant unic în România al produselor  firmei  Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft., din Ungaria. Firma Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft., cu o producție anuală de peste 300.000 de tone de furaje, concentrate si premixuri, deține un loc de frunte în industria furajeră a Europei. Înalta calitate a produselor este atestată de certificatele de calitate ISO 9001 si ISO 14001.

SC BANDRINO IMPORT-EXPORT SRL importă peste 700 de sortimente de premixuri, concentrate, furaje combinate, aditivi furajeri pentru aproape toate speciile de animale. Deasemena  importăm hrană pentru câini și pisici, precum și produsele Bábolna Bio pentru combaterea rozătoarelor și insectelor.

Cu aceste produse suntem prezenți în unele supermarketuri, magazine proprii și efectuăm distribuția acestora în toată țara.

Amestecurile furajere, chiar dacă au un nivel optim de proteine și energie, și sunt produse din cele mai valoroase materii prime, nu asigură rezultatele dorite fără o suplimentare cu aditivi furajeri, acestea asigurând o valoare nutritivă completă. De multe ori, pentru obținerea unui furaj combinat de calitate, cu valoare completă, componentele adăugate în cantitate mică au o importanță decisivă.
Din această cauză firma Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. a avut o grijă deosebită pentru formarea gamei produselor de premixuri și aditivi furajeri, ridicând astfel valoarea biologică a furajelor combinate obținute.

Se știe că producția zootehnică este o activitate complexă, din această cauză, serviciile oferite ca analize de laborator, consultanța tehnică și veterinară, sunt la fel de importante ca și calitatea furajelor livrate. Scopul nostru este să ne ocupăm atât de distribuirea furajelor, cât și de susținerea clienților și partenerilor noștrii, cu propuneri complete de furajare, adaptate tehnologiei de creștere a animalelor, în colaborare cu specialiștii firmei producătoare din Ungaria.
SC BANDRINO IMPORT-EXPORT SRL tratează cu aceeași seriozitate marile ferme, cu efective de peste 100.000 de animale, cât și fermele mijlocii sau gospodării, cu doar câteva zeci de animale.

Evoluția continuă a pieței, și apariția de rase noi, ne-a determinat să acordăm din ce în ce mai multă atenție hranei pentru câini și pisici. Sortimentul bogat pentru aceste animale dragi omului, include hrana uscată, conserve și salamuri, corespunzător perioadei de vârstă al acestora.

Totodată, o deosebită importanță o reprezintă prezența firmei noastre la expoziții, conferințe și simpozioane de specialitate, în Romania și în străinatate. Am sprijinit și vom sprijini și în viitor aceste conferințe și simpozioane.AGRARIA 2014

Aflată la cea de a 20-a editie, AGRARIA, cel mai mare târg agricol din Transilvania, a fost și în 2014 un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii.

SC BANDRINO IMPORT-EXPORT SRL, reprezentant unic în România al produselor BÁBOLNA, a participat și anul acesta la prestigiosul eveniment cu un stand expozițional propriu. Aici, cei interesați, au avut posibilitatea să se informeze despre produsele BÁBOLNA, precum și despre beneficiile utilizării acestor produse.


GALOPIADA SECUIASCĂ, ediția 2014

La evenimentul organizat în perioada 19-20 Julie, ajuns în acest an la cea de a 3-a ediție, SC BANDRINO IMPORT-EXPORT SRL a fost prezent și în calitate de sponsor. Firma noastră a sponsorizat evenimentul cu furaj müsli pentru cabaline MYTHOS. 

Furajul MYTHOS mai este numit și Furajul Campionilor Mondiali, deoarece este folosit și de frații Vilmos Lázár și Zoltan Lázár, din Ungaria, de 13 ori campioni mondiali la concursurile de atelaje.

Numele MYTHOS își trage originea din numele iapei MYTHOS, cu care a frații Lázár au câștigat 8 campionate mondiale.


INDAGRA 2014

In perioada 29.10 – 02.11.2014, ROMEXPO, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România organizează, sub patronajul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, cea de-a XIX-a ediție a Târgului Internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei - INDAGRA.

Produsele BÁBOLNA vor fi prezentate la târg la standul firmei noastre, unde specialiștii noștri vă vor oferi toate informațiile legate de produsele BÁBOLNA.

Vă așteptăm să ne vizitați la standul nostru din pavilionul C2, standul 82!