BabolnaSC BANDRINO IMPORT-EXPORT SRL a fost înființată în 1993, și este reprezentant unic în România al produselor  firmei  Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft., din Ungaria. Firma Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft., cu o producție anuală de peste 300.000 de tone de furaje, concentrate si premixuri, deține un loc de frunte în industria furajeră a Europei. Înalta calitate a produselor este atestată de certificatele de calitate ISO 9001 si ISO 14001.

SC BANDRINO IMPORT-EXPORT SRL importă peste 700 de sortimente de premixuri, concentrate, furaje combinate, aditivi furajeri pentru aproape toate speciile de animale. Deasemena  importăm hrană pentru câini și pisici, precum și produsele Bábolna Bio pentru combaterea rozătoarelor și insectelor.

Cu aceste produse suntem prezenți în unele supermarketuri, magazine proprii și efectuăm distribuția acestora în toată țara.

Amestecurile furajere, chiar dacă au un nivel optim de proteine și energie, și sunt produse din cele mai valoroase materii prime, nu asigură rezultatele dorite fără o suplimentare cu aditivi furajeri, acestea asigurând o valoare nutritivă completă. De multe ori, pentru obținerea unui furaj combinat de calitate, cu valoare completă, componentele adăugate în cantitate mică au o importanță decisivă.
Din această cauză firma Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. a avut o grijă deosebită pentru formarea gamei produselor de premixuri și aditivi furajeri, ridicând astfel valoarea biologică a furajelor combinate obținute.

Se știe că producția zootehnică este o activitate complexă, din această cauză, serviciile oferite ca analize de laborator, consultanța tehnică și veterinară, sunt la fel de importante ca și calitatea furajelor livrate. Scopul nostru este să ne ocupăm atât de distribuirea furajelor, cât și de susținerea clienților și partenerilor noștrii, cu propuneri complete de furajare, adaptate tehnologiei de creștere a animalelor, în colaborare cu specialiștii firmei producătoare din Ungaria.
SC BANDRINO IMPORT-EXPORT SRL tratează cu aceeași seriozitate marile ferme, cu efective de peste 100.000 de animale, cât și fermele mijlocii sau gospodării, cu doar câteva zeci de animale.

Evoluția continuă a pieței, și apariția de rase noi, ne-a determinat să acordăm din ce în ce mai multă atenție hranei pentru câini și pisici. Sortimentul bogat pentru aceste animale dragi omului, include hrana uscată, conserve și salamuri, corespunzător perioadei de vârstă al acestora.

Totodată, o deosebită importanță o reprezintă prezența firmei noastre la expoziții, conferințe și simpozioane de specialitate, în Romania și în străinatate. Am sprijinit și vom sprijini și în viitor aceste conferințe și simpozioane.


“ Under construction ... ”

“ Under construction ... ”

“ Under contruction ... ”