Babolna


A BANDRINO IMPORT-EXPORT SRL  1993-ban alakult, és  a magyarországi  Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. által gyártott termékek kizárólagos romániai importőre. A Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. évente 300.000 tonna késztakarmányt, takarmányelőkeveréket (premixet) és adalékanyagot gyárt, és ezzel előkellő helyet foglal el az európai piacon. A termékek magas minőségét az ISO 9001 és ISO 14001 minősitések hitelesitik.


A BANDRINO IMPORT-EXPORT SRL  több mint 700 féle késztakarmányt, takarmányelőkeveréket és adalékanyagot importál, majdnem minden állatfajtának a takarmányozására.  Ezek mellett kutya, macska és madár eledelek, valamint a Bábolna Bio rovar és rágcsálók elleni védekezéshez használt termékek is megtalálhatók a terméklistában.

Cégünk meghatározó szereplője a román takarmánypiacnak. Az állattenyésztés minden területén otthon vagyunk , igy komplex megoldást tudunk nyújtani  vásárlóinknak. Termékeinket saját márkaboltokban, viszonteladó partnereink üzleteiben, valamint nagyáruházakban is forgalmazzuk.

 

Bár a takarmánykeverékek optimális tápanyag  és energiaszintet biztositanak, és a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek, az adalékanyagok hozzáadásával vállik teljes értékűvé a  tápanyagbevitel, igy járulván hozzá a kivánt eredmények eléréséhez.


Tudjuk, hogy az állattenyésztés egy komplex tevékenység, több összetevõbõl  áll, ezért termékeinkkel egyenrangúan kezeljük szolgáltatásaink színvonalát is. Célunk, hogy a hazai és nemzetközi takarmánypiac  sikeres nagyvállalkozásaként mûködve hozzájáruljunk az egészséges élelmiszerek gazdaságos elõállításához.

 

A BANDRINO IMPORT- EXPORT SRL partnerkapcsolatai a százezres létszámú állattenyésztõ telepek mellett , kiterjednek a közép - és kisméretü gazdaságokra , sõt a családi farmergazdaságokra is. Szakembereink értékes segitséget nyújtanak a megfelelõ termékek kiválasztásában , valamint termékeinknek az állattartási technológiába való szakszerű beillesztésében. Folyamatosan a termelõk rendelkezésére állnak  szaktanácsadással szolgaló specialistáink, állatorvosaink.

 

Cégünk jelentős  hangsúlyt fektet a belföldi és külföldi kiállitásokon , konferenciákon , szimpóziumokon való szinvonalas megjelenésre.


“ Fejlesztés alatt ... ”

“ Fejlesztés alatt ... ”

“ Fejlesztés alatt ... ”